Hypnosshow

En hypnosshow är en oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje där du och dina kollegor kan se showen – eller själva bli showens stjärnor. Det är den perfekta underhållningen när du vill skapa en minnesvärd konferens och ge medarbetarna en motivationsboost.
Hypnotisören och motivationsexperten Erik Olkiewicz anlitas av företag över hela Sverige, eftersom han på ett underhållande sätt förklarar vad medarbetarna själva kan göra för att ladda sig själva med motivation och arbetsglädje.
Showen är perfekt för teambuilding eftersom den engagerar både deltagare och publik.
Du kan vara lugn, ingen kommer att skämma ut sig. Dina gäster lämnar showen med ett stort leende på läpparna och en bra känsla i magen. Till och med de mest cyniska kritikerna kommer att tacka dig efteråt.

Här är tre starka skäl till att välja en hypnosshow:

1. Wow-effekten. Redan när inbjudan går ut blir er konferens en snackis. En hypnosshow väcker människors nyfikenhet. Dina medarbetare kommer spontant att börja prata med varandra.

2. Motivationsboosten! Utöver att lära er knep som hjälper er att nå era mål, lockar Erik fram det bästa hos dig och dina gäster. Deltagarna på scenen blir eventets stjärnor.

3. Feel good-faktorn! Showen är toppen för sammanhållningen. Efter hypnosshowen har du ett rum fullt av avspända, mentalt skärpta, motiverade människor som är redo att ta sig an världen – och som kan återvända till jobbet med ny energi.

Ta kontakt!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.