Klättring

Tillsammans med Sveriges främsta bergsklättrare erbjuder vi heldag och halvdags grupputvecklings aktivitet på klättercentret på Telefonplan eller Solna i kombination med ett inspirerande föredrag.

Detta är en aktivitet där Fredrik coachar företag i följande teman:
• Vinnarkultur – implementera högpresterande lags vinnarattityd i företaget
• Grupputveckling – Ni svetsas samman till ett team på utmanande klätterväggar
• Tillit är viktigt på en arbetsplats för att veta var man har sina arbetskollegor och att man kan räkna med dem.

Om Fredrik Sträng – Bergsklättrare, entreprenör och guide:
Fredrik Sträng har klättrat sju av jordens 8000-meters berg inkl. Mount Everest. Han har satt ett Guinness världsrekord och som förste svensk klättrat officiella 7 Summits – det högsta berget på varje kontinent. Han har gjort dokumentärfilm åt TV4, SVT, Discovery, National Geographic och gett ut två böcker. Fredrik anlitas frekvent som motivationstalare för företag som t.ex. Volvo, SAAB, Sandvik, Cisco Systems, Midroc, PEAB, IBM, Samhall, ESRI-Group, Skanska, Alfa Laval, KPMG, Vattenfall, E-on, SEB, Posten, Swedbank, Folksam, Michelin m.fl. Fredrik arrangerar och deltar i events för företag där syftet är att motivera och ge dem verktyg för att skapa en vinnarattityd, rätt mental inställning och att skapa ett vinnande team.

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.