Mentalistshow

Sveriges främste Mentalist – Anthony Charles Heads – kommer att förbluffa er med hans förmåga att manipulera och förutsäga era handlingar och val; allt genom psykologisk manipulation. Han kan bl.a. plantera förslag i ditt undermedvetna, analysera ditt kroppsspråk och mikrorörelser i ditt ansikte och till och med läsa dina tankar!

Mentalism – konsten att använda kunskapen om mentala processer för att underhålla andra – började redan på 1800-talet. Idag underhåller Anthony företagsgrupper landet runt med sina shower – en unik blandning av humor, spänning, mysterium och fantastiska uppvisningar av mental manipulation. Denna aktivitet är perfekt för alla åldersgrupper, är inte väderberoende och är en garanterad NY upplevelse för hela gruppen. Även de svåraste skeptikerna kommer att skratta när de inser att de också har manipulerats av Anthony!

Ni kan uppleva Anthony och hans Mentalism på 3 olika sätt:

1. INFORMELLT MINGEL
Stimulerande underhållning på stående fot! Anthony minglar med gruppen under en välkomstdrink, mottagning eller fest och underhåller på nära håll.

2. DEN SPÄNNANDE SHOW – ”ANDEN I GLASET” (1 x 60 min)
Vill ni uppleva någonting ovanligt? Vågar ni kliva ut ur er komfortzon? En nervkittlande show som handlar om hur Mentalism började. En kuslig blandning av gammaldags fiffel, skådespeleri, berättarkonst, tankeläsning, psykologi, skratt, flämt och bluff. En show som utmanar, skapar frågor, diskussion och förvåning. Alla är övertygade om att någonting ovanligt precis har hänt men frågan är – vad var det som ni egentligen upplevde? Showen upplevs i en akt och som en självständig upplevelse – dvs. efter en konferens eller innan middagen.

3. MENTALISMSHOW 2019 (2 x 30 min)
Från scenen underhåller Anthony hela gruppen samtidigt med demonstrationer av tankeläsning, beteendekontroll, kroppsspråkundervisning, psykologisk manipulation och roliga experiment för att skapa både skratt och flämt. Uppdelad i 2 olika akter – showen sker i samband med en middag eller ett större program.

Ta kontakt!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.