Hälsokonferens – harmoni med Yoga och Mindfulness

hälsokonferens med yoga

Harmoni mellan kropp och själ är grunden till ett friskt och välmående liv. Konsten att hitta andningen och att stressa ned har vetenskapligt visat positiva effekter på livskvaliteten både privat och i arbetslivet.

Möjligheterna är många så varför inte lära känna varandra på djupet i en kurs i mindfulness där fokus ligger på sinnelag och positivt tänkande, eller testa era färdigheter i ett yoga pass där fysiska rörelser med rätt andning och meditationstekniker hjälper er att tillsammans hitta vägar att arbeta stressförebyggande mot en trivsam och välmående arbetsplats.

Hälsoaktiviteterna för ökad energi

Låt den fysiska aktiviteten bli en del av konferensen där ni tillsammans inspireras till en hälsosammare och sundare livsstil som även sammangjuter er som arbetslag. Gruppaktiviteterna anpassas alltid efter era förutsättningar och därför kan alla i företagsgruppen delta oavsett tidigare erfarenhet.

Höj pulsen med ett friskt löppass i vacker natur, ett fartfyllt lopp i skidbacken eller testa på ett tabatapass där ni tillsammans utmanas i tuff intervallträning.
För er som önskar ett mer högexplosivt träningspass finns möjligheten att genomföra ett bootcamp där ni med er egen kroppsvikt utför olika fysiska övningar.

Siktar ni mot toppen? Utmana er själva i bergsklättring, adrenalinkicken som utmanar er både fysiskt och mentalt samtidigt som ni arbetar med era inre rädslor och testar varandras gränser.

Vill du veta mer?

Kontakta BokningsBolaget för mer information om hur vi kan hjälpa er att planera företagets hälsoaktivitet. Skicka en förfrågan eller ring 08-506 285 00 så tar vi fram förslag på upplägg som passar era behov.

BokningsBolaget har över 30 års erfarenheter av företagsevent och kommunikation. Vi är Sveriges ledande konferensbyrå sedan 1984 med alla konferens- och kommunikationstjänster under ett tak. Vi förmedlar, skräddarsyr och administrerar möten, konferensresor, events och kongresser i Sverige och i övriga världen.

BokningsBolaget hjälper dig att hitta företagsaktiviteter för konferenser och kundevent och vi har över 500 konferensanläggningar att välja mellan.

Ta kontakt!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.