Erbjudanden - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiotre med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Majkonferens
Hotell & Konferens Klövsjöfjäll

Boka in er majkonferens hos oss senast den 1 april så bjuder vi på hyra av konferenslokal samt entré till spa.

Läs mer
Vintererbjudande – vi bjuder på konferenslokal under februari – mars
Kullagårdens Wärdshus

Kullabergs naturreservat med sin storslagna natur är vackert året om. Att mötas med naturen runt hörnet i en trivsam och avkopplande miljö är en upplevelse i sig. När du bokar din konferens under februari-mars så bjuder vi på konferenslokalen!

Läs mer
Fri spa-entré hela februari
Varbergs Kusthotell

Under februari månad erbjuder vi fri entré till vårt Thalasso-spa i samband med bokad konferens. Ta chansen att kostnadsfritt uppleva vårt uppdaterade spa och njuta av salta, varma och kalla upplevelser nära havet.

Läs mer
1910 Event - en vinnande mötesplats
1910 Event / MFF Event

1910 Event är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål.

Läs mer
Vintererbjudande på Tekniska
Tekniska museet

Släpp loss kreativiteten i en inspirerande miljö på Tekniska. Vi har under perioden januari – mars ett skräddarsytt erbjudande för dig som vill ta teambuildning och heldagskonferens till nästa nivå.

Läs mer
20% rabatt på konferenspaket
Djurönäset konferens & hotell

Nytt år och nya möjligheter! Ljuset har vänt och är på väg tillbaka och inte nog med det. Det är tankens och andningens dag i februari. Var är inte bättre än att fira detta med en konferens i naturens och skärgårdens lugn. För att göra det lite extra festligt ger vi dig 20% rabatt på konferenspaket som bokas och genomförs måndagar och tisdagar fram till 31 mars.

Läs mer
Måndagsklippet!
Rånäs Slott

Låt måndagen bli den bästa arbetsdagen i veckan! Under perioden januari-juni 2023 – erbjuder vi er konferensmöjligheter till bästa pris!

Läs mer
Vintererbjudande
Sundbyholms Slott

Nu när vintern är här med alla tända ljus fram till och med vårens ankomst i april, erbjuder vi vårt konferenspaket för helpension med extra bra rabatter.

Läs mer
Dagkonferenserbjudande - 25% rabatt på lokalhyran
Artipelag

Artipelag är en unik mötesplats på Värmdö, endast 25 min från Stockholm och i direkt närhet till Baggensfjärden med härlig skärgårdsnatur. Här infinner sig en känsla av kreativitet och inspiration som är svår att sätta ord på, men som öppnar upp sinnena för nya tankegångar och idéer. Ta chansen att byta arbetsplats för en dag och få ny inspiration och energi.

Läs mer
Rethink & Relax
NOFO Hotel & Winebar

En förändring i vardagen kan vara allt du behöver för att fatta ett svårt beslut, stärka ett utmattat team eller slutföra en briljant idé.

Läs mer
Planerar du nästa års konferens?
Landvetter Airport Hotel

Vi har ett jättebra erbjudande till dig, just nu erbjuder vi 20% rabatt på vårt konferenspaket (förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt lokal) för genomförande i januari och februari 2023.

Läs mer
Winter treat
Bomans Hotell

Ta med dina medarbetare på en konferensupplevelse med guldkant. Bomans unika miljö inbjuder till både stora idéer, inspiration och skön avkoppling.

Läs mer
Vintererbjudande
Grå Gåsen

Boka en konferens där det mesta ingår under ett dygn eller två. Gotland under lågsäsong är magiskt. Tänk dig att ta teamet ut på den gotländska landsbygden, tända ljus, sprakande brasor och härliga promenader samt konferens och samtal på det sätt som passar er. Tag med teamet och kom på en Company Retreat hos oss.

Läs mer
Återhämtning på Hotell Bellevue
Hotell Bellevue - Hjo

Är det dags att hämta andan? Vi ger er möjlighet till teambuilding med en inspirerande föreläsning och gruppaktiviteter som stärker banden mellan er så som glassprovning.

Läs mer
Konferenslokal ingår vid bokning av julbord
Riddersviks Herrgård

Är ni en grupp på över 15 personer? Bokar ni konferens med julbord så bjuder vi på lokalen ifall ni är över 15 personer. (I mån av plats).

Läs mer
Vinterkonferens på Konferens Torsgatan
Bonnier Fastigheter Konferens Torsgatan

Planera för den bästa starten på 2023. Välkomna till Konferens Torsgatan som ligger i Bonnierhuset, cirka 12 minuter från Centralstationen och 2 minuter från tunnelbanan St Eriksplan. Just nu specialpris på Hörsalen, 20% rabatt!

Läs mer
Konferera centralt i Sverige
Elmia Kongress & Konsert

Boka er konferens hos oss och vi bjuder på era grupprum! Boka er huvudlokal/samlingslokal och vi bjuder er på era grupprum/break-out rooms/workshop-rum för er som fortfarande inte har provat vår anläggning. (Upp till 8 st. grupprum)

Läs mer
Konferenserbjudande
Cirkeln Konferens & Servering

Vi är din nya folkliga mötesplats på Sveavägen 41. Vi vill ge dig möjligheten att testa våra lösningar för din konferens, från oktober fram till sista mars 2023 erbjuder vi dig 40% på bokningen av konferenslokal.

Läs mer