Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittioåtta med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

En värmande vinterkonferens
Skogshem & Wijk

Boka in er vinterkonferens redan nu för att i lugn och ro kunna planera den. På Skogshem & Wijk behöver ni inte tänka på kylan fast det är vinter. Testa vår nya hot tub och ångbastu eller ta ett värmande dopp i vår uppvärmda utomhuspool som alltid håller sina 35 grader. Som vanligt är alla dessa mervärden gratis när du är gäst hos oss.

Läs mer
Konferens centralt i Stockholm
Bonnier Fastigheter Konferens Torsgatan

Bonnier Fastigheter konferens ligger vid St. Eriksplan med bekvämt gångavstånd till Centralstationen. Boka Hörsalen för 70 - 250 personer under augusti - oktober för 26 900 kr exkl. moms/dag.

Läs mer
Konferens med kräftfiske på Ullinge
Hotel Ullinge

Upplev sensommarens bästa aktivitet här hos oss på Ullinge och fiska kräftor på småländskt vis tillsammans med kollegorna på konferensen. Ta chansen och boka in höstens första möte på Ullinge och krydda upplevelsen lite extra med en spännande kräftfiske-aktivitet!

Läs mer
20% rabatt på din bokning och en liten överraskning
Dospace Konfen

Vi är nya på Konferensguiden, rabatt till dig som inte besökt oss innan! 20% rabatt på din bokning och en liten överraskning under dagen.

Läs mer
We Love Mondays
Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott erbjuder konferenspaketet We Love Mondays med helpension inklusive två mervärden.

Läs mer
The Dandelion deal
Hotel Statt Hässleholm

När du väljer The Dandelion Deal ger du tillbaka till vårt eget välgörenhetsarbete i Sydafrika. Organisationen är grundad av hotellets ägare, Kjell och Karin Jakobsson och därför kan vi garantera att 100% av intäkterna går direkt till barnen. Organisationen ger barn utan föräldrar i utsatta delar av Sydafrika möjligheten till ett bättre liv genom pengar som går oavkortat till mat, hälsa, utbildning och vuxenstöd. Du bidrar helt enkelt till en bättre framtid för ett barn i en annan del av världen. Detta gör verkligen gör skillnad och lever med oss dagligen genom Statts fadderbarn, Smangele.

Läs mer
50% rabatt i samband med er första bokning!
Quick Office Bromma Blocks

Vi erbjuder 50% rabatt i samband med er första bokning på Quick Office Bromma Blocks.

Läs mer
50% rabatt i samband med er första bokning!
Quick Office Mall of Scandinavia

Vi erbjuder 50% rabatt i samband med er första bokning på Quick Office Mall of Scandinavia.

Läs mer
Boka en heldagskonferens, få 20% rabatt!
Quick Office Danderyd

Boka en heldagskonferens hos oss och få 20% rabatt på lokalhyran. Bokar du en halvdagskonferens får du 10% rabatt på lokalen.

Läs mer
Boka en heldagskonferens, få 20% rabatt!
Quick Office Östermalm

Boka en heldagskonferens hos oss och få 20% rabatt på lokalhyran. Bokar du en halvdagskonferens får du 10% rabatt på lokalen.

Läs mer
Avsluta våren och inled sommaren med en grillfest
Hotell Hehrne

Nu är det inte långt kvar, sommar, sol, semester och bad. Vad vi längtar! Avsluta våren och inled er sommar hos oss, boka en konferens med grillfest och övernattning hos oss. Perfekt för företaget, arbetslaget, och kollegor! Specialpris under Maj - Juli.

Läs mer
Sommarfest på Björk Bar & Grill
Courtyard by Marriott Kungsholmen

Kom och njut av härliga sommarkvällar på Courtyard by Marriott Stockholm med grillbuffé på Björk Bar & Grill. Vår gröna terrass intill Rålambshovsparken har plats för upp till 200 personer och är ett solklart alternativ för årets sommarkick-off.

Läs mer
Kick-On på Lumafabriken
Lumafabriken

Dags att planera företagets kick-on eller kick-off! Oavsett vad ni vill kalla det är det i alla fall dags att träffas, fira, festa och ha kul tillsammans igen efter mer än två år av digitala möten och inställda events.

Läs mer
Kräftskiva eller oktoberfest på Kajen
Fabrikören

Kajen – Nacka Strand, en av Stockholms vackraste platser för ett lyckat event med en magnifik vy och Djurgården rakt över Saltsjön. Kom förbi på kräftskiva eller oktoberfest!

Läs mer
Konferens som knyter ihop dåtid & framtid
1909 Sigtuna Stadshotell

Välkommen till Sveriges första stad och minsta femstjärniga konferenshotell. Vi har mer än 110 års erfarenhet av bra möten, hos oss är upplevelser, njutning och fokus prioriterat. Med våra 27 hotellrum och fyra lokaler är även det lilla mötet stort med vår fulla prioritet.

Läs mer
Konferenserbjudande
Blommenhof Hotell

Boka in ett möte utanför den vanliga vardagen på Blommenhof Hotell i Nyköping. Välj mellan dagkonferens eller konferens med helpension. Det går är fint att välja till julbord i din helpension under Er decemberkonferens.

Läs mer
Grillpaket på privat takterrass
7A Odenplan

Boka 7A Odenplans härliga takterrass och bjud in kollegorna eller kunderna till en fest uppe bland takåsarna! På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka under tiden som en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör tillagade av 7As duktiga kockar.

Läs mer
Konferera naturnära i Järvsö
Camp Järvsö Hotell & Konferens

Kombinera träning, inspiration och aktiva upplevelser med vila och god mat på Camp Järvsö Hotell & Konferens. Här erbjuds oändligt med aktiviteter, frisk luft och skön samvaro i naturen. Här bor ni i mysiga rum och konfererar i fräscha lokaler. När ni återvänder till kontoret är det med ökad sammanhållning i gruppen och med förnyad energi.

Läs mer
Söker du lokal för konferens, yoga, utbildning eller fest?
HumaNova

HumaNova erbjuder stora och nyrenoverade lokaler i Stockholm, Göteborg och Lund för större och mindre evenemang. Boka innan 15 augusti och få 20% rabatt. Ordinarie pris mellan 300-800 kr/timme.

Läs mer
Grillfest med teamet!
Sigtunahöjden Hotell och Konferens

Oavsett om ni samlas för en avslutning, fest eller för att koppla av efter en mötesdag, vår grillmeny är perfekt för dig som vill skapa en mingelkänsla efter en hård arbetsdag. Vi erbjuder just nu ett grillpaket för dig som vill boka en rolig konferens hos.

Läs mer
Företagsfirande, vi bjuder på grillmiddag!
Rönneberga Konferens

Vi går mot varmare tider. Välkomna våren och sommaren med ett företagsfirande med grillmiddag på ljuva Lidingö. Inne i Restaurang Verandan eller ute på Segelterrassen om vädret tillåter, vi dukar upp en buffé med goda rätter direkt från grillen att njuta av efter er mötesdag på Rönneberga.

Läs mer
Sommarkonferens eller företagsfest med matlagning
Siggesta Gård

Arrangera er sommarkonferens eller en företagsfest med matlagning över öppen eld på naturnära Siggesta Gård, som erbjuder 45 vackert inredda boutique dubbelrum (fr.om 1/ 7, 58 boutique hotellrum), samt konferenslokaler för upp till 300 personer.

Läs mer
Uppgradera er sommarkick-off kostnadsfritt på Rånäs Slott!
Rånäs Slott

Här kan ni välja mellan att antingen öka pulsen eller varva ner. Med ett fys-pass – kör ni olika övningar och allt är utefter egen förmåga. Vår friskvårdsinstruktör Annica - guidar och peppar er genom passet. En aktivitet som skapar glädje och energi. För er som önskar nedvarvning och hitta lugnet - finns även Yinyoga-pass.

Läs mer
Alltid frukost på Elite Hotel Arcadia
Elite Hotel Arcadia

Starta mötet och dagen med en härlig hotellfrukost. I samband med ditt möte så bjuder vi på frukost i vår fina frukostrestaurang. Erbjudandet gäller för upp till 20 personer samma dag som konferensen är bokad.

Läs mer
Konferens på Gärdet – 25% rabatt + pizzabuffé
Eatery Gärdet

Välkommen att testa Eaterys nya konferensanläggning på Gärdet! Välj mellan totalt 10 moderna och mysiga konferensrum i olika storlekar, självklart med den senaste tekniken. Just nu får du hela 25% rabatt på lokalhyran vid första bokningstillfället om du uppger ”Testa Gärdet” vid bokning. Gäller konferenser som genomförs senast 30 juni 2022.

Läs mer
Konferens eller kick-off med matlagning över öppen eld!
Isaberg Höganloft Hestra

Välkommen till Isaberg Höganloft, vi kan konferens med aktivitet! Närheten till storslagen natur gör oss till möjligheternas mötesplats. Krydda er konferens eller kick-off med matlagning i vår matstudio under vägledning från en av våra duktiga kockar. Ett roligt kreativt sätt att lära känna kunder och kollegor. Låt lägerelden blir er verkstad och vår smålandsluft ett verktyg för
energi och nya idéer!

Läs mer
Konferenspaket med helpension
Öijared Resort

När du möts av den vackra naturen är det svårt att tro att det bara är 35 minuter till Göteborg. Nära naturen, nära stan. Öijared Resort skräddarsyr konferenspaket som passar just dina önskemål. Här finns gott om möjligheter till en aktiv konferens med olika konferensaktiviteter. Perfekt för vårens eller sommarens kickoff. Oavsett om ni är ute efter aktiviteter med fysisk träning, avslappnande bad eller inspirerande föreläsningar så hittar ni det hos Öijared Resort.

Läs mer
Konferens i skärgården
Utö Värdshus Hotell & Konferens

Hämta inspiration och idéer vid havet med paus för goda måltider. Här presenterar Utö Värdshus 2022 års konferenspaket och erbjudanden!

Läs mer