Bioevent - hyr en biograf

Vi möts på bio!

Bokningsförfrågan

Det är mer än film som är bäst på bio. Biografen är även den perfekta platsen för ditt nästa möte. SF:s biografer finns på 16 orter i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Alltid centralt belägna och med salonger som utgör den perfekta mötesplatsen för både större och mindre sällskap.

I många år har SF:s biografer varit ett uppskattat alternativ till traditionella möteslokaler. I dag är man årligen värd för cirka 3 000 arrangemang och intresset för biografen som mötesplats ökar. SF Bio Möten & Event arbetar främst med flera olika typer av möteskoncept. Dels det filmdrivna mötet där man hyr en egen salong, vilket blir ett perfekt tillfälle att ha sina kunders odelade uppmärksamhet. Det är en uppskattad form av event som är lätt att både planera och arrangera.

Men biografen kan användas till så mycket mer. Speciellt eftersom både biosalong och foajé lätt kan anpassas till alltifrån kundevent, frukostmöten, konferenser, föreläsningar, årsmöten, mässor och andra arrangemang.
En biograf är ett intressant alternativ till de traditionella möteslokalerna och här erbjuds en rad spännande möjligheter som sällan finns på annat håll så som presentationer med audiovisuella effekter och möjligheten att äga åhörarnas uppmärksamhet. Det är viktigt att förstå hur kunderna vill kommunicera med sina kunder. Idag kan det till exempel handla om att gifta ihop det fysiska mötet med det digitala och arbeta med interaktiva lösningar.

Tillsammans med en rad stora aktörer inom den svenska mötesindustrin, ingår SF Bio Möten & Event i Green Meetings Industry Council Sweden – en global organisation som arbetar för miljö- och hållbarhetsfrågor inom mötesindustrin.

Vill ni hålla ert nästa möte på en biograf? Hör av er till oss på BokningsBolaget eller boka en av anläggningarna nedan.

KONTAKTA OSS

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.