Julfest - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttioett med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

JULFEST, JULBORD OCH JULSHOW FÖR FÖRETAG

BokningsBolaget hjälper er med allt från att hitta rätt julbord eller julshow till att arrangera hela julfesten – allt från logistik till tomte!

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextionio med siffror i fältet här

Julbord, julfest eller julshow med företaget? Det finns många sätt att fira den stundande julen på tillsammans med sina kolleger. BokningsBolagets projektledare rör sig hemtamt på alla de platser där det finns möjlighet att fira jul. De har ordnat stämningsfulla julfester och julbord i allt från pittoreska, glöggdoftande festlokaler till mer udda miljöer som grottor och bergrum. Möjligheterna är praktiskt taget oändliga, men att mycket hänger på att vara ute i god tid. Veckorna innan jul vill många företag anordna en julfest och det finns ett antal heta datum som alla snabbt blir uppbokade. Många har upptäckt fördelarna med att låta BokningsBolaget hålla i trådarna när det gäller att arrangera företagets julfest. Det kan vara skönt att ta hjälp av oss som har lång erfarenhet och låta oss göra grovjobbet så att du kan slappna av under kvällen.

Tips inför julfesten

Att arrangera en julfest kan vara ett omfattande projekt som kräver många beslut och överväganden. För att göra saken lite enklare har vi sammanställt en lista över vad du bör tänka på för att ro iland det hela på bästa sätt. Läs gärna våra tips för hur årets julfest blir tidernas bästa!

1. Ta hjälp med planeringen
Känner du att planeringen blir dig övermäktig ska du inte tveka att ta hjälp av BokningsBolaget. Ofta är det skönt att ha en projektledare som styr upp det hela och låter dig delta och ha kul medan någon annan får hålla i trådarna och ha det övergripande ansvaret.

2. Var ute i god tid med att boka lokal för julfesten!

Många är ute i sista stund med planeringen vilket är en av de sämsta förutsättningarna för att lyckas. Ju tidigare ni börjar med planeringen av julfesten desto större är möjligheten att få just den lokal och den underhållning eller julshow ni önskar.

3. Vilken typ av julfest vill ni ha?

Vad är målsättningen och vilka förväntningar har ni på julfesten? Luska runt lite bland personalen och hör efter vad de vill göra. Tänk på att dina idéer kanske inte passar alla.

4. Klassiskt julbord eller ett lite mer annorlunda julbord?

Ska ni gå ut och äta julbord tillsammans är det inte alltid självklart att välja ett klassiskt julbord. Många efterfrågar numera ett mer modernt eller kanske ett helt annorlunda julbord än det traditionella. Vilken typ av julbord ska ni äta och vilken miljö vill ni vara i? Kanske vill ni helt hoppa över julmaten och bara äta någonting riktigt gott tillsammans. Glöm inte att ta reda på om någon av deltagarna är allergiker, vegetarian eller ha några andra preferenser.

5. Julshow – musik och annan underhållning

Vill ni ha en julshow på julfesten? Någon som uppträder under kvällen, som en kör, ett band eller en DJ? Då är det en fördel att vara ute i god tid eftersom julen ofta innebär att många är fullbokade.

Vill du veta mer?

Kontakta BokningsBolaget för mer information. Skicka en förfrågan eller ring 08-506 285 00 så hjälper dig med planeringen av julfesten, julbordet eller julshowen. BokningsBolaget har över 30 års erfarenheter av företagsevent och kommunikation.

BokningsBolaget är Sveriges ledande konferensbyrå sedan 1984 med alla konferens- och kommunikationstjänster under ett tak. Vi förmedlar, skräddarsyr och administrerar möten, konferensresor, events och kongresser i Sverige och i övriga världen.