KONFERENS I SVERIGE

Här kan du söka bland hotell och konferensanläggningar som BokningsBolaget har valt ut för er. Skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll eller få igång vårt unika bokningsverktyg Prispressaren.

Hitta bästa pris med Prispressaren

Med vårt verktyg Prispressaren låter du anläggningarna göra jobbet åt dig. Lägg till några anläggningar du gillar och se hur de budar mot varandra om att ge dig det absolut bästa priset.

Till prispressaren

1. Du måste välja MINST 2 stycken anläggningar och spara dem i dina sidor.

2. Tryck sedan ”prisspressaren” längst upp i söket eller på lilla huset längst upp på sidan.

3. Fyll i formuläret noggrant.

4. Budgivning drar igång!

SNABBT, KOSTNADSFRITT OCH ENKELT – ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Vi förmedlar sedan konferensbokningen direkt till hotellet efter att ni bekräftar våran offert. Vi har samarbetspartner i hela landet som vi årligen besöker, kvalitetstämplar och förhandlar priser med. Behöver ni sedan hjälp med innehåll, aktiviteter, talare, transport mm så ta kontakt med oss eller med våra projektledare för större event.

TA KONTAKT MED OSS

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

BESTÄLL KONFERENSKATALOGEN OCH MEET&TRAVEL

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.