BOKA DIN KONFERENS I SVERIGE

Här kan du söka bland hotell och konferensanläggningar som BokningsBolaget har valt ut för er. Skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll eller få igång vårt unika bokningsverktyg Prispressaren.

SNABBT, KOSTNADSFRITT OCH ENKELT - ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Skicka din förfrågan till oss

Så här enkelt är det när du bokar konferens via BokningsBolaget

Vi förmedlar sedan konferensbokningen direkt till hotellet efter att ni bekräftar våran offert. Vi har samarbetspartner i hela landet som vi årligen besöker, kvalitetstämplar och förhandlar priser med. Behöver ni sedan hjälp med innehåll, aktiviteter, talare, transport mm så ta kontakt med oss eller med våra projektledare för större event.

TESTA PRISPRESSAREN

Få det bästa priset på din konferens

Med vårt verktyg PrisPressaren låter du anläggningarna göra jobbet åt dig. Välj minst 2 anläggningar du är intresserad av för er konferens och se hur de budar mot varandra om att ge dig det absolut bästa priset för din konferens.

Till prispressaren

BESTÄLL KOSTNADSFRITT KONFERENSKATALOGEN 2019

Utan kostnad skickar vi dig vår konferenskatalog från 2019 med över 600 sidor tips och idéer inför konferensen samt vårt utlandsmagasin Meet & Travel.

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

TA KONTAKT MED OSS

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.