Sveriges tredje största stad, den lilla storstaden Malmö, är en populär plats för konferenser och företagsevents. Nu är det dags att boka konferens i Malmö. Havet, de mysiga kvarteren och närheten till Danmark och Europa gör att det finns alla möjligheter för lyckade möten i södra Sveriges hjärta. Boka konferens i Malmö genom att välja konferensanläggning nedan.

I Malmö kan ni välja bland en mängd olika typer av konferensanläggningar, hotell och aktiviteter. Staden passar lika bra för stora kongresser och företagsevents som mindre möten och teambuilding. Närheten till Köpenhamn gör att valmöjligheterna är många och här finns något för alla. Bo alldeles vid den långa stranden Ribersborg vid foten av Turning Torso och besök det berömda kallbadhuset som lockar besökare sommar som vinter. Eller välj en modern konferensanläggning i centrum och avrunda dagens möte på en uteservering på Lilla torg. För den historieintresserade finns det även anrika sekelskiftslokaler i Malmö som är idealiska för möten i en minnesvärd miljö. De korta avstånden gör att det är enkelt att ta sig runt och hinna med mycket under de dagar som konferensen pågår.

I Malmö finns en stor mängd aktiviteter att välja bland. Ta med era konferensdeltagare på spa, stadsvandring, vinprovning eller på en föreställning efter dagens möte och toppa med en god middag på någon av Malmös alla restauranger.

Hitta bästa pris med PrisPressaren

Med vårt verktyg PrisPressaren låter du anläggningarna göra jobbet åt dig. Lägg till några anläggningar du gillar och se hur de budar mot varandra om att ge dig det absolut bästa priset

Till PrisPressaren

SNABBT, KOSTNADSFRITT OCH ENKELT - ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Sök, välj och sedan skicka din förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll eller använd vårt unika verktyg PrisPressaren.

Skicka din förfrågan

Populära anläggningar omkring Malmö

Missa inga erbjudanden

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.