Stockholm är den perfekta platsen för en konferens, här hittar ni allt ni kan tänkas behöva för lyckade möten. Den gröna och sjönära huvudstaden erbjuder fantastiska mötesplatser och miljöer, allt från lugnet i skärgården till pulsen i city.

Den stora tillgången på restauranger, underhållning, events och aktiviteter gör troligtvis att ingen annan stad i Sverige kan konkurrera med Stockholm när det kommer till utbudet av konferenser och varierade mötesupplägg. Sveriges huvudstad har det mesta att erbjuda inom konst, kultur, shopping, föreställningar och upplevelser – Här finns alla förutsättningar för ett lyckat företagsevent och det är inga problem att hitta något som möter era behov.

Stockholm expanderar ständigt och nya konferensanläggningar och hotell slår upp dörrarna titt som tätt. Det stora utbudet gör att det finns något för alla typer av möten och events, både för stora och små konferensgrupper.

Välj mellan vackra slott, moderna hotell och anrika herrgårdar – var ni än lägger er konferens gör de goda kommunikationerna att ni enkelt tar er till er destination. Närheten till Arlanda och dess förbindelser underlättar resan ytterligare för de som kommer utifrån. Många av konferensanläggningarna i Stockholm är utrustade med festvåningar, spaanläggningar och lyxiga restauranger och de erbjuder en stor mängd varierade aktiviteter perfekta för en kick off eller teambuilding..

SNABBT, KOSTNADSFRITT OCH ENKELT - ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Sök, välj och sedan skicka din förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll eller använd vårt unika verktyg PrisPressaren.

Skicka din förfrågan

HITTA BÄSTA PRIS MED

PrisPressaren

Med vårt verktyg PrisPressaren låter du anläggningarna göra jobbet åt dig. Lägg till några anläggningar du gillar och se hur de budar mot varandra om att ge dig det absolut bästa priset

TILL PRISPRESSAREN

Case: Stora Samhällsgalan

Läs mer...

Kontakt

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.