Konferens i Stockholm

SNABBT, KOSTNADSFRITT OCH ENKELT - ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Sök, välj och sedan skicka din förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll eller använd vårt unika verktyg PrisPressaren.

Skicka din förfrågan

TESTA PRISPRESSAREN

Få det bästa priset på din konferens

Med vårt verktyg PrisPressaren låter du anläggningarna göra jobbet åt dig. Välj minst 2 anläggningar du är intresserad av för er konferens och se hur de budar mot varandra om att ge dig det absolut bästa priset för din konferens.

TILL PRISPRESSAREN

Populära konferensplatser i Stockholm

Stockholm är den perfekta platsen för en konferens, här hittar ni allt ni kan tänkas behöva för lyckade möten. Den stora tillgången på restauranger, underhållning, events och aktiviteter gör troligtvis att ingen annan stad i Sverige kan konkurrera med Stockholm när det kommer till utbudet av konferenser och varierade mötesupplägg. Sveriges huvudstad har det mesta att erbjuda inom konst, kultur, shopping, föreställningar och upplevelser – Här finns alla förutsättningar för ett lyckat företagsevent och det är inga problem att hitta något som möter era behov med allt ifrån storstad till vacker skärgård på Lidingö och i Sigtuna. Stockholm expanderar ständigt och nya konferensanläggningar och hotell slår upp dörrarna titt som tätt. Välj mellan vackra slott, moderna hotell och anrika herrgårdar – var ni än lägger er konferens gör de goda kommunikationerna att ni enkelt tar er till er destination.

Case: Stora Samhällsgalan

Läs mer...

Kontakt

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.