Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtionio med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Tekniska museet

Stockholm city

Tekniska museet – en unik mötesarena
Dags för konferens, kick-off eller lansering? Välkommen till Tekniska museet – en mötesarena som andas innovation och kreativitet. De modernt utrustade lokalerna är flexibla och passar såväl det lilla teamet som det stora företaget.

Här kombinerar du mötet och minglet med spännande aktiviteter i våra interaktiva utställningar. I Hyper Human kan du utforska frågor kring AI, geneditering och drömmen om evigt liv. I MegaMind kan du måla med ögonen, prova mindball och skapa musik med kroppen. Eller kliv in i en värld av dataspel i Play Beyond Play, en totalupplevelse med spelstationer och fantasifulla spelmiljöer. I Zero City ställs du som besökare inför att lösa framtidens utmaningar med målet att uppnå nollutsläpp i staden.

Vår filosofi är att maten är lika viktig som mötet. Restaurangen Tekniska by Pontus serverar spännande menyer med säsongens finaste råvaror och härliga smakupplevelser. Tillsammans skapar vi ett oförglömligt event i en kreativ miljö.

Tekniska museet är också ett prisbelönt science center och mötesplats för akademi, näringsliv och besökare, något som också avspeglas i eventverksamheten. Tekniska museets erbjudande består av kombinationen av möjligheter som bidrar till att skapa en unik inramning.

Mötesytor
• Lokalerna är anpassade för såväl den lilla gruppen som det stora företaget.
• Mångsidigt: kick-offer, konferenser, pressmöten, lanseringsevent, seminarier, sittande middagar för upp till 250 personer.
• För alla behov: I Eventrummet, Hörsalen, Lilla Hörsalen och Innovationslabbet finns hörslinga vid behov.

Aktiviteter
• Vi erbjuder både förpackade och skräddarsydda aktiviteter med ett naturligt innovations- och framtidsfokus.
• Kunniga pedagoger och värdar lotsar eventbesökare och konferensgäster till roliga, utvecklande och minnesvärda upplevelser.
• Möjliga aktiviteter inkluderar workshops och visningar för att inleda, vara en del av, eller avsluta konferensen.

Hållbarhet
• Matkonceptet för Tekniska by Pontus är byggt kring framtid, innovation och hållbarhet.
Stockholms stad omvandlar eventuella rester från restaurangen till biogas.
• Hållbarhetsfokuset genomsyrar utöver restaurangen även fastigheten, skol- och utvecklingsverksamheten samt publik- och programverksamheten.

Läge & utemiljö
• Naturskönt beläget på Norra Djurgården i Stockholm vid Djurgårdsbrunnskanalen
• Ett stenkast från city med närhet till kommunikationer.
• Uteservering vid restaurangen.
• Matematikträdgård framför ingången – möjlighet att koppla av, eller på.
• Vackra promenadvägar längs Djurgårdsbrunnskanalen och på Gärdet.

Oavsett vilken typ av arrangemang ni planerar så utlovar Tekniska museet ett kreativt och minnesvärt event.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittioåtta med siffror i fältet här

AW och teamworkpaket

Kom till Tekniska där du kan utmana kollegorna i en rolig teambuildning aktivitet som Kodjakten, uppleva spännande utställningar och njuta av god dryck och mat. Allt detta på vackra Djurgården där Kodjakten låter er uppleva museet på ett helt nytt sätt inklusive den nya utställningen Zero City.Aktivitetsledarna från vår samarbetspartner More Activities, kommer att leda er genom aktiviteten. Indelade i lag och utrustade med iPads ska ni genom samarbete, effektivitet, uppmärksamhet och en tydlig strategi under tidspress letar efter ett antal QR-koder som finns placerade i utställningarna. Rätt svar ger poäng och det lag som samlat flest poäng när tiden runnit ut står som stolta vinnare! Kodjakten tar totalt upp till ca 90 min och den kan genomföras på svenska eller engelska. Självklart ingår vår nya utställning Zero City i aktiviteten. En utställning där du som besökare står inför att lösa framtidens stora utmaningar med målet att nå nollutsläpp från staden.

After work i hållbarhetens anda

Besöket avslutas med en AW i hållbarhetens tecken signerad Tekniska by Pontus. Ni serveras två mindre rätter som skulle kunna finnas på menyn i framtidens Zero City, Vego Burgare & Rotfruktchips (Vegan) och Grillad Chorizo i bröd med tillbehör (Vegan).  

Ni köper er dryck på plats och på dryckeslistan finns goda alternativ både med och utan alkohol tex en god fruktjuice från Rescued eller lokalproducerade eco läsken Törst från Värmdö.

Erbjudandet

Besöket inkl. aktivitet och AW sker mellan kl 17:00 – 22:00. Minimum 15 personer i sällskapet. För grupper mellan 15 – 50 personer reserveras platser för AW i restaurangen, för större sällskap dukas AW upp i vår festvåning, Eventrummet.

Pris:

15 – 50 personer: 995 kr + moms/person, reserverade platser i restaurangen 

51 – 150 personer: 1 100 kr + moms/person, gruppen placeras i festvåningen/Eventrummet 

Priset inkluderar: 

 • Entré till museets utställningar 
 • Aktiviteten Kodjakten på Tekniska 
 • En AW-meny med två mindre rätter Vego Burgare & Rotfruktchips (Vegan) och Grillad Chorizo i bröd med tillbehör (Vegan) 
 • Reserverade platser i restaurangen alternativt tillgång till festvåningen för större sällskap från 51 personer. 

All dryck tillkommer.

Praktisk information 

 • Erbjudandet gäller mellan 10 mars och 23 juni 2022, helgfria vardagar med undantag för skollov. 
 • Alla bokningar sker på förfrågan. 
 • Erbjudandet kan endast bokas inom de angivna tiderna, 17:00 – 22:00.
 • Minimumdebitering för 15 personer för reserverade platser i restaurangen och minimumdebitering 51 personer för festvåningen/Eventrummet.  
 • Befintliga möbler och teknik ingår i festvåningen/Eventrummet för de större sällskapen från 51 personer. 
 • Tillkommande kostnad om hjälp önskas av tekniker med befintlig teknik i festvåningen/Eventrummet. 
 • För övriga önskemål lämnas offert på begäran och kan innebära tillkommande kostnader, för lokal, personal, teknik, mat och dryck. 

Bokningsförfrågan


   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttionio med siffror i fältet här

Konferens

Tekniska museets eventkoncept andas kreativitet, innovation och hållbarhet. Vi är stolta och glada över att ha Pontus Frithiof i samarbete med Nordrest som vår krögare. Restaurangen serverar spännande menyer till våra konferens- och eventgäster.

Utbud

På Tekniska kan du uppleva spännande, interaktiva aktiviteter och upplevelser. Möt framtidens människa, utforska spelhistorien och låt dig omslutas av spel, för att nämna några exempel på vad du kan ta del av genom att boka en visning eller att abonnera en utställning. I en workshop kan ni prova robotprogrammering eller utmana varandra i teambuildingaktiviteten Kodjakten på Tekniska. Den härliga naturen på Djurgården är perfekt för inslag av walk & talk i konferensprogrammet som ger er frisk luft och rörelse.
Kontakta eventbokningen för förslag och upplägg för ditt sällskap.

Fest

Eventrummet är vår största lokal om 273 kvadratmeter och ligger i anslutning till restaurangen. De varsamt renoverade miljöerna med sin spännande design och genomtänkta materialval binder samman historia och framtid.

Den gamla K-märkta byggnaden från 1881 fungerade ursprungligen som stallbyggnad för Livregementets Dragonkår, vilket träpelarna inne i både restaurangen och Eventrummet bär tydliga spår av. Den ursprungliga pelarstommen är intakt och betonggolvet har behandlats med miljövänliga oljor. Växtväggar filtrerar luften. I taket i Eventrummet hänger lampor av samma modeller som lyste upp Stockholms nattliv för över 100 år sedan – nu med LED-ljus istället för gas. Lokalen ramas in av unika föremål ur våra samlingar.

Till middagsevent dukar vi upp med långbord alternativt sittning för upp till åtta personer per bord vid runda eller fyrkantiga bord. Befintliga stolar och bord till 200 personer kan kompletteras med inhyrda möbler efter behov.

Vi är stolta och glada över att ha Pontus Frithiof i samarbete med Nordrest som vår krögare. Under ledning av restaurangens köksmästare, serveras spännande menyer till våra eventgäster.

I anslutning till Eventrummet ligger restaurangen som också går bra att boka för event kvällstid.

Kommunikation

Tekniska museet ligger på norra Djurgården i Stockholm, inte långt från Kaknästornet. Det lättaste sättet att ta sig hit är med kollektivtrafik. Ta buss 69 från Centralen till hållplats Museiparken. Det finns även några avgiftsbelagda parkeringar kring museet.

Inspireras av Tekniska museet

Antal rum och bäddar
 • Allergisanerat
 • Handikapanpassat
Konferenslokaler
 • 5 lokaler
 • 250 platser i största lokalen
 • 180 platser totalt i restaurang
Festvåningar
 • 2 festvåningslokaler
 • 250 platser i största lokalen
Avstånd
Karaktär
 • Konferensanläggning
 • Hörsal
 • Mäss-/Utställningshall
 • Dagkonferensanläggning
 • Exklusivt (ett sällskap)
 • Festvåning/festlokal
Läge
 • Avskilt
 • Centralt
 • Sjö/Vattendrag
Logi/Restaurang
 • Handikappanpassat
 • Fullständiga rättigheter
Lokaler/Utrustning
 • Storbildsskärm
 • Fritt trådlöst Internet
 • Internet
 • Ljus-och ljudanläggning
 • Projektor
Medlemskap/Märkning
 • Medlem i Visita
 • KRAV-certifierat
Mat & Dryck
 • Julbord
 • Matlagning
Sport & Fritid
 • Teambuilding

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioett med siffror i fältet här