Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193
Bromma - Stockholm

Dagkonferenserbjudande: 535:-/person

Möts i Bromma!
Best Western Plus Sthlm Bromma passar utmärkt för dagkonferenser. Med tre minuters promenad från Bromma Flygplats, gratis parkering samt möjlighet till kommunala kommunikationer, passar hotellets läge för alla deltagare. Vi har totalt 15 konferensrum i varierande storlek. I Bistro 46 serveras vällagade måltider och hotellet har både gym och bastu. Den kulturminnesmärkta byggnaden har en historia som SAS huvudkontor och uppfördes 1946.

Ingår i dagkonferenspaket
– Konferenslokal med vatten, godis & frukt
– Förmiddagskaffe med t.ex. fruktsallad, smörgåsar, juicer, kakor, smoothies, nötblandning
– Trerätters buffé – kött, fisk och vegetariskt, med salladsbord, soppa, ost och något sött till kaffe
– Eftermiddagskaffe med t.ex. fruktfat, smörgåsar, popcorn, godis, bakverk

Priset är exkl. moms, per person och i mån av plats.
Gäller konferenser för 8-140 personer som genomförs innan 30/6-19.

Unikt läge vid Stockholms närmsta flygplats!
Hotellet har 202 moderna hotellrum och 15 mötesrum med plats för upp till 180 personer i den största lokalen. Många mindre mötesrum finns att tillgå – dessa rum används flitigt till styrelsemöten, intervjuer och andra mindre sammankomster. Den träningssugne har också fri tillgång till vårt gym och bastu. Vi har fritt WiFi på hela hotellet. I vår restaurang och bar, Bistro 46, serveras det välsmakande rätter till frukost, lunch och middag.

Best Western Plus Sthlm Bromma har ett strategiskt läge, endast 3 minuters promenad från Bromma Flygplats. Dessutom har vi fri parkering precis utanför hotellentrén. Det är bekvämt för såväl den flygande som den bilburna gästen.

Det är insidan som räknas, brukar vi säga. Vår byggnad kanske inte är den charmigaste från utsidan men när du kliver in så märker du direkt att insidan är något annat. Ge oss en chans så ska vi visa dig.

Konferens

Våra konferens- och mötesrum ligger högst upp i huset, direkt under takåsen, vilket gör att lokalerna får ett fint ljusinsläpp genom både sido- och takfönster. Vi har 15 stora och små lokaler och som mest kan vi ta emot 180 personer i biosittning i vår största lokal. Vi har även många små mötesrum som är perfekta för mindre möten, intervjuer, som grupprum m.m. Våra konferensvärdinnor finns alltid nära till hands att hjälpa dig om det skulle behövas.

Utbud

Vinprovning
Vi vill passa på att tipsa om vår aktivitet ”Sommelier för en kväll”! Här håller ni själva en gemensam vinprovning och får smaka av goda viner med utvalda ostar. Vi dukar upp vinprovningen och med hjälp av ett vinhäfte med instruktioner, berättelser om vinerna och betygsunderlag får ni prova på att vara sommelier för en kväll. Ni diskuterar, smakar av och lär er om de viner ni avnjuter.

Vinprovningen är perfekt som inledning av en trevlig middag i vår restaurang, Bistro 46.

Logi

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Våra rum finns i sex kategorier och är modernt inredda, med en klassisk och avslappnad design.Finns i alla rum
Strykjärn och strykbräda
Kaffe och tekokare
Säkerhetsbox
Hårtork
WiFi
Platt-tv
Mörkläggningsgardiner
Roomservice
Individuellt styrd värme– och kylreglering

Kommunikation

Flyg
Bromma Flygplats ligger 275 meter från Best Western Plus Sthlm Bromma, utanför hotellet följer du gångvägen mot terminalen. Tänk dig att du kan sitta i vår frukostmatsal 3 minuter innan du checkar in!

Bil
Området genomkorsas av 3 huvudleder. Ulvsundavägen kopplar ihop området med Alvik, Stockholm City och Essingeleden. Norrbyvägen och Kvarnbacksvägen kopplar ihop oss med Bromma , Ekerö och Solna och E4:an. Bälstavägen leder dig till Spånga, Vällingby och Sundbyberg.

Med bil tar det ca 15 minuter från Stockholm City och när du kommer fram har vi gott om gratis parkeringsplatser.

Ta E4:an mot Stockholm, på Essingeleden tar du av mot väg 275 mot Vällingby.
Strax efter Alvik tar du höger in på Ulvsundavägen och följer skyltarna mot flygplatsen. Åk förbi infarten mot Bromma flygplats (infart A), åk även förbi nästa infart (B) till Bromma Blocks och välj istället infart C för att på smidigast sätt hitta till oss.

SL
SL har många busslinjer och även tvärbanan som passerar i närheten av hotellet. Du kan använda reseplaneraren på SL:s hemsida för att enkelt söka på bästa resväg för dig.

Hållplatser nära oss:
Buss 110 och 152 Bromma Flygplats
Buss 112, 156, 509 och 546 Smältvägen
Buss 155 Hagelstavägen

Tvärbana
Vår närmsta hållplats heter Karlsbodavägen och den hittar du ca 900 meters promenad från hotellet. Med Tvärbanan kan du enkelt ta dig till Sundbybergs centrum där du hittar både tunnelbana och pendeltåg alternativt kan du åka till Alvik där du kan byta till tunnelbanans gröna linje.

Buss: Bromma Flygplats 3 min
Tåg: Karlsbodavägen 10 min
Flyg: Bromma Flygplats 3 min

Övrigt

Granne med oss ligger Bromma Blocks, en modern shoppinggalleria med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer.

5 km från hotellet har vi skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia. Här finns över 170 butiker att välja på.

Välkommen till oss på Best Western Plus Sthlm Bromma!

Antal rum och bäddar

 • 202 rum
 • 423 bäddar
 • 11 enkelrum
 • 174 dubbelrum
 • Handikappanpassat

Konferenslokaler

 • 7 lokaler
 • 8 grupprum
 • 180 platser i största lokalen
 • 160 platser totalt i restaurang

Avstånd

 • Stockholm: 10 km
 • Malmö: 615 km
 • Göteborg: 470 km
 • Jönköping: 330 km
 • Sundsvall: 370 km

Miljö

 • City

Tillval

 • Green Key

Utbud

 • Bastu
 • Cyklar
 • Gym
Visa fler detaljer

Lokalbeskrivningar

Boeing

Fairchild

Falcon

Fokker

Learjet

Mötesrum 1 till 8

Piper

Saab 2000

Visa alla lokaler

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.