Bryggarsalen

Norrtullsgatan 12 N
Stockholm - Stockholm

Vårerbjudande!
Håll nästa möte centralt på Odenplan i en av Sveriges första Pilsnerbryggerier där en historisk atmosfär möter genuin kontakt och mat lagad med kärlek! Just nu erbjuder vi utökad frukost utan extra kostnad om du bokar heldagskonferens tom april. Kontakta oss för mer information och offert!

Med centralt läge vid Odenplan, bara ett stenkast från tunnelbana, pendeltåg och Odenplans busstorg ligger Bryggarsalen. Med fantastiska K-märkta lokaler, toppservice, flexibilitet och god mat ser vi till att ert arrangemang blir lyckat. Hyr hela Bryggarsalen för att mötas, äta och mingla i exklusivitet utan att behöva ta hänsyn till andra gäster!
Unika Bryggarsalen har generös takhöjd, svängda marmortrappor, stora vackra fönster som ger ljus, rymd och atmosfär. De hundraåriga lokalerna är nyligen renoverade. Med konservators varsamma hand i kombination med nutida teknik- och bekvämlighetsbehov har detta gamla pilsnerbryggeri anpassats till 2010-talet.
Vårt kök lagar all mat från grunden med företrädelsevis ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta råvaror utifrån säsong. Vår köksmästare beskriver sin mat som genuin med rustik känsla, en kombination av lyx och hemlagat. Vi lagar gärna vegetariskt.
Bryggarsalen är en miljömärkt konferensanläggning certifierad enligt Svanens hårda krav och genom IACC:s Green Star Certification.

Konferens

Konferens, möten och mässa!
Bryggarsalens största lokal är utrustad med professionell ljud- & ljusanläggning och den senaste tekniken finns i alla konferensrum. I Bryggarsalen tar vi upp till 250 personer i konferens och för sittande middag*, för ett mingelevent upp till 350 personer. (* för att alla ska se scenen ca 200 personer)
Anläggningen tar ca 200 personer i biosittning och är också perfekt för arrangemang som inkluderar utställare eller rena mässor med eller utan föreläsningar på programmet. I anslutning till Bryggarsalen finns en Mingelgård att utnyttja under sommarhalvåret för pauser och mingel i den friska luften.
Högst upp i detta gamla brygghus från Hamburgerbryggeriets glansdagar finner ni också Brygghyllan, vår konferensvåning. Här finns 5 st konferensrum för mellan ca 2 och 40 personer men passar givetvis också som grupprum för arrangemang i Bryggarsalen. I loungen Vörtpannan på samma våningsplan serveras för- och eftermiddagsfika samt lunch och kan användas för breakouts under konferensdagen.

Utbud

Vi arrangerar varje år ett flertal evenemang med såväl kända som ännu inte allmänt bekanta artister, komiker och underhållare och vi hjälper er gärna att skräddarsy underhållningen för er fest! Vi samarbetar med flera arrangörer och kan ge er fördelaktiga priser på aktiviteter till festen eller konferensen. Varför inte boka in en Boxbreak, Casinokväll eller en ölprovning!

Logi

Vi erbjuder fördelaktiga villkor i samarbete med flera närbelägna hotell.

Fest

Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Bryggarsalen med tillhörande entresolplan rymmer ca 250 gäster för en middagsbjudning. Lokalerna har 2 bardiskar för effektiv servering och efter middagen dukar vi snabbt om till dans nere i Bryggarsalen med närhet till både scen och bar. Eftersom vi även anordnar större konserter erbjuder vi också en professionell ljud- & ljusanläggning med tillhörande stor scen för shower. På vår våning Brygghyllan kan man även boka in mindre middagsbjudningar och mingel för upp till 60 personer.

Kommunikation

Med centralt läge vid Odenplan, bara ett stenkast från tunnelbana, pendeltåg och Odenplans busstorg ligger Bryggarsalen.
Från Arlanda med pendeltåg tar det 34 minuter till station Odenplan och ankommer ni på Centralstation kan man antingen ta en skön promenad på 20 minuter eller taxi/T-bana/Pendeltåg på 3-5 min!

Buss: Odenplan 3 min
Tåg: Odenplan 3 min
Flyg: bromma 8.5 km

Övrigt

Ett hållbart förhållningssätt genomsyrar hela vår verksamhet och är en del av vår värdegrund.
Bryggarsalen är en miljömärkt konferensanläggning certifierad enligt Svanens hårda krav och genom IACC:s Green Star Certification.
För oss är varje event och varje kund unika och ska behandlas därefter och vi sätter en ära i att vara professionella, flexibla, personliga och gärna med glimten i ögat.
Varmt välkomna till vår familjära anläggning, vi ser fram emot att få pyssla om er!

Antal rum och bäddar

 • Handikappanpassat

Konferenslokaler

 • 7 lokaler
 • 250 platser i största lokalen
 • 220 platser totalt i restaurang

Festvåning

 • 2 festvåningslokaler
 • 250 platser i största lokalen

Miljö

 • City

Tillval

 • Green Key
 • Svanenmärkt

Utbud

 • Bar
 • Dryckesprovning
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.