Century Old Town Prague – MGallery by Sofitel

Hotel Century Old Town Prague ligger i en 1800-talsbyggnad i nybarock stil i hjärtat av Prag. Till torget och det astronomiska uret i stadens historiska centrum är det bara 400 meter. Hotellet är helt rökfritt. WiFi ingår utan extra kostnad.

Restaurang Felice erbjuder ett brett utbud av internationell mat och traditionella tjeckiska rätter. Måltiderna kan serveras både inomhus och ute på innergårdens terrass. Frukost kan beställas i receptionen vid ankomsten.

Hotel Century Old Town Prague har ett bekvämt läge bara 100 meter från den stora tunnelbanestationen Namesti Republiky. Shoppingcentret Palladium ligger precis bredvid hotellet och statsoperan ligger 800 meter bort.

Konferens

Mötesrum Julie har dagsljus, WiFi internet och utrustad med moderna tekniska bekvämligheter, inklusive LCD-projektor, skärm och ljudsystem. Mötesrum Dora har naturligt dagslys, WiFi internet och utrustad med moderna tekniska bekvämligheter, inklusive LCD-projektor, skärm och ljudsystem. Mötesrum Dora har sommarterrass och erbjuder mer komfort och frisk luft under mötet och har även dagslys, Wi-Fi och utrustad med moderna tekniska bekvämligheter, inklusive LCP-projektor, skärm och ljudsystem

Logi

Alla rum har luftkonditionering, eget badrum, satellit-TV och en hårtork.

Kommunikation

Antal rum och bäddar

  • 169 rum

Konferenslokaler

  • 5 lokaler
  • 100 platser i största lokalen

Festvåning

  • 75 platser i största lokalen

Miljö

  • City
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.