Clarion Hotel Helsinki Airport Hotel

Karhumäentie 5
Vantaa - Finland

Clarion Hotel Helsinki Airport, en självklar del av Clarion Hotel, har ett perfekt läge i den nya stadsdelen Aviapolis, bara några meter från Aviapolis station och endast två kilometer från flygplatsens terminaler. Med snabbtåget tar det endast 2 minuter från flygplatsen till Clarion Hotel Helsinki Airport. Från Helsingfors centralstation till Aviapolis tar det bara 30 minuter med tåg.

Håll konferensen eller eventet på Clarion Hotel Helsinki Airport

Här möts du av Helsingfors-Vanda flygplats internationella puls och den kreativa atmosfären i företagsområdet Aviapolis. Närheten till tågstationen och flygplatsen gör det både lätt och smidigt att ta sig hit från hela landet. Hos oss hittar du dessutom inspirerande och mångsidiga konferenslokaler med Finlands bästa konferensteknik.

Kommunikation

Miljö

  • City
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.