Filmstaden Bergakungen

Skånegatan 16 B
Göteborg - Göteborg

Drömmer du om en plats där ditt event förvandlas till ett evenemang utöver det vanliga? På Filmstaden Bergakungen har du enastående möjligheter att skapa inspirerande möten och uppskattade event. Hela 14 biosalonger och totalt 2 346 platser ger dig en frihet utöver det vanliga och med foajéutrymmen på två plan kan du här hålla stora tillställningar såsom mässor och kongresser med parallella föreläsningar i flera biosalonger.

Letar du istället efter en exklusiv men mindre lokal är VIP-salongen med tillhörande lounge något för dig. Njut av en egen mingelyta med bar och servering. I VIP-salongen hittar du 44 sköna läderfåtöljer och rejält med benutrymme.

Intilliggande restaurangen Danilo erbjuder god mat och dryck såväl dag som kvällstid.

Konferens

I våra biosalonger har du den senaste presentationstekniken med bild- och ljud i stort bioformat. Så ge ditt budskap större genomslag och boka ditt nästa möte hos på Filmstaden Bergakungen.

Biografen har varierat antal platser per salong och du kan hålla stora såväl som små möten hos oss. Vår största salong har kapacitet för 417 personer och vår minsta mest exklusiva VIP-salong har sköna läderfåtöljer och egen VIP-lounge för 44 gäster. I samtliga biosalonger har du bra sikt från varje plats med graderade stolsrader och sköna biofåtöljer.

Kommunikation

5 min från Göteborg Central Station

Tåg: Centralstationen 5 min

Övrigt

Passa på att visa en bioaktuell film vid ditt möte eller event. Det är ett uppskattat sätt att locka och intressera både kunder och kollegor.

Antal rum och bäddar

  • Handikappanpassat

Konferenslokaler

  • 5 lokaler
  • 417 platser i största lokalen
  • 100 platser totalt i restaurang

Miljö

  • City
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.