7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Centralen och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest personliga och tillgängliga mötesanläggningar. Totalt finns 22 möteslokaler som erbjuder stora möjligheter att anpassa ytan efter era behov.

Här finns allt från mindre mötesrum till stora hallar med bevarade orginaldetaljer som passar perfekt för utställningar och sittande middagar för upp till 540 personer. Anläggningens två atrier har kapacitet för upp till 350 personer vardera och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Dessa lokaler är anpassade för att kunna förvandlas från konferens- och mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag.

Konferens

7A Posthuset bästa läget i city för konferenser. 7A älskar att skapa lyckade möten och erbjuder 22 unika möteslokaler där de arrangerar allt från mindre möten till utbildningar, föreläsningar och heldagskonferenser för upp till 350 personer i biosittning.

Utbud

7A Posthuset erbjuder flera sorters aktiviteter som passar både konferensen och den privata tillställningen. Anläggningen bjuder på en bar-kökslounge som skapar möjligheter för dryckesprovningar, matlagningsaktiviteter eller mingel. För den som är ute efter stärkande teamaktiviteter erbjuds powerövningar och mindfulness som passar perfekt att genomföra i pauserna. Boka färdiga paket med inspirerande gästtalare, musiktävlingar eller workshops som aktivitet. De skräddarsyr efter era önskemål!

Logi

7A Posthuset erbjuder förmånliga priser på boende i samarbete med närliggande hotell.

Fest

Här finns även lokaler som passar för middagar, julfester och mingel i historiska lokaler. På 7A Posthuset hittar du generösa mingelytor där de kan arrangera allt från mässor till mingel för 850 personer och sittande middagar för upp till 540 gäster. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som är framtagen av skickliga kockar. Oavsett om ert sällskap önskar frukost, snittar, julbord eller trerättersmiddag kommer ni inte att bli besvikna!

Kommunikation

Mitt på Vasagatan, bara några få steg från Stockholm Central station och Arlanda Express hittar du 7A Posthuset. Med bara några få minuters promenad från Centralstationen och tjugofem minuters till Arlanda flygplats, är det svårt att tänka sig ett bättre läge för att koppla ihop dig med resten av världen.

Buss: Vasagatan 0 min
Tåg: Stockholm Centralstation 1 min
Flyg: Arlanda Airport 20 min

Övrigt

7A arbetar aktivt för en hållbar miljö och är anslutna till Svanens inköpsnätverk. De tror på ett hållbart samhälle och vill därmed bidra till en hållbar konsumtion. 7A Posthuset ser fram emot att få ta hand om er. Vi ses!

Konferenslokaler

 • 22 lokaler
 • 540 platser totalt i restaurang

Festvåning

 • 4 festvåningslokaler
 • 600 platser i största lokalen

Miljö

 • City

Tillval

 • Svanenmärkt

Utbud

 • Bar
 • Dryckesprovning
 • Friskvård
 • Isskulptering
 • Matlagning
 • Ribbåtar
 • Yoga/mindfulness
Visa fler detaljer

Lokalbeskrivningar

Biblioteket

Boberghallen

No.202

No.304

No.305

No.306

No.307

No.308

No.310

No.311

No.312

No.314

Palmsalen

Visa alla lokaler

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.