7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Centralen och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest personliga och tillgängliga mötesanläggningar. Totalt finns 22 möteslokaler som erbjuder stora möjligheter att anpassa ytan efter era behov.

Här finns allt från mindre mötesrum till stora hallar med bevarade orginaldetaljer som passar perfekt för utställningar och sittande middagar för upp till 540 personer. Anläggningens två atrier har kapacitet för upp till 350 personer vardera och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Dessa lokaler är anpassade för att kunna förvandlas från konferens- och mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag.

Utbud

7A Posthuset erbjuder allt från exklusiva dryckesprovningar, inspirerande gästtalare, musiktävlingar till workshops. Boka färdiga paket eller skräddarsy efter era önskemål.

Logi

7A Posthuset erbjuder förmånliga priser på boende i samarbete med närliggande hotell.

Fest

Här finns även lokaler som passar för middagar, julfester och mingel i historiska lokaler. Välj mat och dryck från säsongsanpassade menyer som är framtagen av skickliga kockar. Oavsett om ert sällskap önskar frukost, snittar, julbord eller trerättersmiddag kommer ni inte att bli besvikna!

Kommunikation

Ett stenkast från 7A Posthuset ligger Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen.

Buss: Vasagatan 0 min
Tåg: Stockholm Centralstation 1 min
Flyg: Arlanda Airport 20 min

Övrigt

Vi på 7A Posthuset ser fram emot att få ta hand om er. Vi ses!

Konferenslokaler

  • 22 lokaler
  • 540 platser totalt i restaurang

Festvåning

  • 4 festvåningslokaler
  • 600 platser i största lokalen

Miljö

  • City
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.