Svenska institutet för Standarder, SIS

Solnavägen 1 E/Torsplan
Stockholm - Stockholm

I nya Hagastaden, ett stenkast från St Eriksplan, hittar du vår konferensanläggning med 10 moderna mötesrum med plats för upp till 100 personer. Kommunikationer för att lätt ta sig till flygplatsen, tågstationen eller stadens myller med hotell och restauranger finns precis runt hörnet.

Vi befinner oss på ett stort ljust våningsplan högst upp i huset och erbjuder även vår expoyta för event kvällstid. Hela vår konferensanläggning är tillgänglighetsanpassad. Vi är certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Håller du ditt möte en måndag eller fredag erbjuder vi rabatterade priser. Välkommen med bokningsförfrågan

Konferens

Rumsöversikt:

I våra moderna lokaler mitt i hagastaden erbjuder vi ljusa konferensrum i olika storlekar som anpassas efter ert behov. Luncha, fika eller mingla på vår stora expoyta som också kan bokas för utställning eller event kvällstid.

Rumsöversikt och kapacitet:

Ericsson – 14 (Konferens)
Owen – 14 (Konferens)
Polhem – 14 (Konferens)
Bruhn – 50 (Bio), 30 (Skol), 22 (U-sitt), 36 (Öar)
Svartz – 50 (Bio), 30 (Skol), 24 (U-sitt), 36 (Öar)
Bruhn + Svartz – 100 (Bio), 60 (Skol), 34 (U-sitt), 72 (Öar)
Dalén – 20 (Bio), 20 (Skol), 16 (U-sitt), 16 (Öar)
von Platen – 14 (Konferens)
Nobel – 40 (Bio), 40 (Skol), 34 (U-sitt), 30 (Öar)
Swedenborg- 20 (Bio), 18 (Skol), 16 (U-sitt), 18 (Öar)
Celsius – 20 (Bio), 18 (Skol), 16 (U-sitt), 18 (Öar)
Swedenborg + Celsius – 40 (Bio), 40 (Skol), 34 (U-sitt), 30 (Öar)
*Expo Ytan – 200 stående

Teknik:

Alla våra rum är utrustade med skärmar eller projektorer för presentationer, film och ljud. Det finns även whiteboards och pennor. I Swedenborg, Svartz och Bruhn finns hörslingor.

Event och utställning:

Vår expoyta som rymmer upp till 200 personer kan bokas för att ställa ut och marknadsföra din organisation eller för ett event med mingel eller middag dag- eller kvällstid. Expo Ytan passar perfekt för mingel med dryck och plockmat liksom en finare middag med sittande bord. I våra stora mötesrum kan vi duka upp för biosittning och föreläsning även kvällstid fram till kl 21.

Mat och dryck:

Vi serverar färsk och hälsosam lunch, frukost och fika i samband med ditt möte. Vill du fortsätta mötesdagen med ett kvällsevent så har vi möjlighet att erbjuda vår expoyta för mingel med dryck och middag.

Varje dag erbjuds dagens smörgås, smoothie, för- och eftermiddagsfika och lunch. Till lunchen serveras alltid surdegsbröd med smör och röror, sallad och dressing.

Vi har 3 olika sittningar till lunch: kl 11.30, 12.30 och 13.30 och varje sittning kan ta 110 personer sittande i två olika områden – 75 i ett område och 35 i ett annat. Om din grupp är mer än 100 personer kan vi diskutera hur vi kan ha lunch sittande eller stående för större grupper.

Logi

Vid bokning av konferens på SIS får kunder rabatterade priser på Elite hotel Carolina Tower 17% samt First hotel Norrtull 20%.

Fest

Vår expoyta som rymmer upp till 200 personer kan bokas för att ställa ut och marknadsföra din organisation eller för ett event med mingel eller middag dag- eller kvällstid. Vi diskuterar gärna dina önskemål med dig.

Kommunikation

Tunnelbana

Grön tunnelbanelinje 17, 18 eller 19 går till St Eriksplan. Ta uppgång mot Torsgatan, sväng direkt vänster och följ sedan Torsgatan norrut i 5-10 minuter.

Buss

Stadsbuss nr 3, 58, 67, 73, 77, 598 och 697 går till Torsplan. Även flygbuss linje ”Liljeholmen” till och från Arlanda stannar vid hållplatsen på Torsplan.

Pendeltåg

Pendeltåg mot Bålsta, Märsta och Uppsala stannar vid station Odenplan. Välj uppgång Vanadisvägen och gå sedan 5-10 minuter.

Bil

Besöksparkering finns i garaget i huset samt intill Torsplan. Besökare får själv stå för parkeringsavgift.

Tillgänglighet

Rullstolsburen och anländer med taxi?

Be att bli lämnad och hämtad vid ingången på Norrbackagatan 92 där det är lättare för taxibilarna att stanna. Du kommer då in på plan 3 och kan ta hissen upp till plan 9 och SIS.

Buss: Torsplan 3 min
Tåg: St. Eriksplan 11 min
Flyg: Arlanda 29 min

Övrigt

ISO 9001-certifierade (Kvalitetsledning)
ISO 1400-certifierade (Miljöledning)
ISO 18001-certifierade (Arbetsmiljö)

Konferenslokaler

 • 10 lokaler
 • 200 platser i största lokalen
 • 110 platser totalt i restaurang

Festvåning

 • 1 festvåningslokaler
 • 200 platser i största lokalen

Avstånd

 • Stockholm: 12 km
 • Malmö: 612 km
 • Göteborg: 468 km
 • Jönköping: 323 km
 • Sundsvall: 374 km

Miljö

 • City

Tillval

 • ISO 14001-certifierade (Miljöledning)
 • ISO 9001-certifierade (Kvalitetsledning)
Visa fler detaljer

Lokalbeskrivningar

Bruhn

Celsius

Dalén

Ericsson

Nobel

Owen

Polhem

Svartz

Svartz & Bruhn

Swedenborg

von Platen

Visa alla lokaler

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.