Winterviken – Festvåning – Café – Konferens

Vinterviksvägen 60
Stockholm - Stockholm

Winterviken – En oas endast minuter från Stockholm!

I vackra Vinterviken, Gröndal, endast minuter från Stockholm city ligger Alfred Nobels gamla dynamitfabrik byggd 1891.

Här i de fantastiska lokalerna driver Markus Aujalay och Erika Michael café och festvåning som erbjuder möjligheter till alla typer av arrangemang och fester.

Denna underbara byggnad har varken kristallkronor eller sammetsstolar. Våra tak pryds istället av takbjälkar, innerväggar som ytterväggar är av tegel och golven är råa och vackra. Lokalerna är utmärkta för att sätta sin egen prägel på varje fest eller tillställning. I den Stora Salen kan upp till 500 gäster sitta och äta tillsammans. På Winterviken finns också mindre lokaler, lämpliga för middagar, konferenser och möten mm.

Vad är Ert nästa evenemang – Bröllop, bankett, mingelfest, företagskick-off eller konsert? Välkomna!

Konferens

Så nära Stockholms centrum men med ett lugn som vore man ute på landet. Detta kan vi erbjuda på Winterviken. Här finns alla möjligheter att finna kreativitet och arbetsro. Kom till oss och låt nya affärsidéer födas eller för att dryfta viktiga frågor och ämnen. Vi har möjlighet att ta emot både små och stora sällskap för konferens och möten. Vid konferens i Stora Salen kan man vara upp till 250 personer sittande vid runda bord eller vid biosittning.

Fest

Stora Salen

…är vår största lokal och festvåning på över 400 kvm och med ca 10 meter i takhöjd upp i nock. Med sina trägolv, tegelväggar och höga, välvda fönster längst väggarna är Stora salen en plats som sällan lämnar någon oberörd. Här kan vi ta emot upp till 500 sittande gäster, men salen lämpar sig lika bra för sällskap på hundra personer och uppåt.

Vi dukar oftast med runda bord och akustiken i lokalen passar utmärkt för både föredrag och musikunderhållning. Här ordnar vi allt från romantiska bröllop, tjusiga banketter till intressanta aktiestämmor. ”Måste ses” brukar det ju stå i annonserna när man pratar om någonting riktigt speciellt…

Krutkällaren

…. ligger under Stora salen. Den är egentligen ingen källare, men de mindre fönster och valv i tegelväggen ger lätt den känslan. Krutkällaren får man ”på köpet” när man bokar Stora salen. Här är det lätt att göra mysigt. Många väljer också att börja med fördrink här innan man fortsätter upp till middagen i salen ovanför.
Det kan också vara ett bra ställe att ha dansgolv eller underhållning efter middagen om man vill ha en intimare känsla än uppe i Stora salen.

Etaget

… är egentligen fyra mindre lokaler uppdelade på två våningar. Från de övre rummen ser man ned till de undre, därav namnet. De stora, runda fönstren erbjuder ett fantastiskt ljus och lokalerna lämpar sig lika bra för konferenser, möten och föredrag som för middagar med underhållning och dans. Etaget passar 60-80 personer.

Kommunikation

Med bil & buss

Stockholmsmässan 10-15 min

Stockholms central 15 min

Bromma flygplats 15 min

Stureplan 20 min

Kista 25 min

Arlanda 50 min

Buss: 133 Mörtviken 5 min
Tåg: T-bana Aspudden 7 min

Antal rum och bäddar

  • Handikappanpassat

Konferenslokaler

  • 2 lokaler
  • 500 platser i största lokalen
  • 500 platser totalt i restaurang

Festvåning

  • 2 festvåningslokaler
  • 500 platser i största lokalen

Avstånd

  • Stockholm: 5 km

Miljö

  • City

Utbud

  • Motionsspår
  • Utomhuspool
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.