VÅRA TJÄNSTER

Konferensbokning inom Sverige

Vi har ett brett utbud av konferenser inom Sverige och förmedlar sedan bokningen direkt till hotellet efter att ni bekräftar våran offert. Snabbt, enkelt och smidigt. När ni bokar med oss så är det alltid kostnadsfritt, till bästa priset och snabbt! Vi har samarbetspartner i hela landet som vi årligen besöker, kvalitetstämplar och förhandlar priser med. Behöver ni sedan hjälp med innehåll, aktiviteter, talare, transport mm så ta kontakt med oss eller med våra projektledare för större event.Boka konferensanläggningar kostnadsfritt på BokningsBolaget. Här kan du söka bland över 500 konferensanläggningar eller ta hjälp av våra konferensexperter kostnadsfritt.

Företagsevent

Många som arrangerar sina konferenser eller kundevent själva upptäcker snart att det är en tidsödande uppgift. Det är också lätt att missa de små men viktiga, ibland helt avgörande, detaljerna. Det är inte så lyckat om man investerar mycket tid och pengar men det bestående intrycket för besökaren blir negativt på grund av att man missat eller slarvat med detaljerna. Vår erfarenhet medför att vi skräddarsyr våra projekt efter kundens målgrupp och syfte och minimerar risken för olyckliga misstag.Vi lägger en röd tråd genom hela arrangemanget och skapar en helhet utifrån ert budskap. Programmet ska vara meningsfullt och varierande. När innehållet är på plats ger vi eventet en inramning i linje med syftet. Vi är en eventbyrå som utgår från den känsla ni vill att deltagarna ska ta med sig när de återvänder hem.

 

Konferenser utomlands

Åk på konferens utomlands! Vi skapar minnesvärda koncept som svetsar samman gänget. Tema- och studieresor, äventyr och lojalitetsprogram, säljtävlingar, kongresser, mässor och kreativa möten. Bli inspirerad av över 200 konferensanläggningar och destinationer.

Kongresser

Hundra- eller tusentals anmälningar, fördelning av rum på mängder av hotell, val av olika seminarier och deltagarfakturering. Det är bara några exempel på arbetsuppgifter som ingår i en kongress, en större konferens eller ett event. BokningsBolaget har webbaserade flexibla system som underlättar allt från inbjudan till uppföljning.

Boka konferencier, talare & underhållning

Ett event handlar inte bara om VAD man ska göra utan framförallt om HUR man ska göra det. Konferencier, moderator, talare, interaktiva aktiviteter – vi hjälper er med innehållet – allt utifrån ert syfte och mål i linje med den röda tråden.

 

 

 

Kontakta oss!

Ring 08-506 285 00 eller skicka in nedanstående formulär:

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.