Hotel J Nacka Strand - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttioåtta med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Hotel J Nacka Strand

Stockholm södra

J är vackert beläget i den moderna skärgården vid Nacka Strands marina med sagolik utsikt över hamninloppet och det livliga båtlivet. Här har vi skapat unika hotell-, restaurang-, mötes- och festmiljöer med skärgårdskänsla, endast 10 minuter från Stockholm city.
Inspirationen från ett klassiskt sommarhus i ett seglarparadis sitter i väggarna genom en kombination av tidlös lyx och genuin hemtrevnad, färgerna rött, vitt och blått tillsammans med oljad ek och mörklaserade golv.

Alla rum på Hotel J har balkong eller terrass och många har utsikt över vattnet. Det finns en fin bastu i anslutning till hotellet och det går även bra att bada direkt från bryggan nere vid vattnet.

Tillsammans med Hotel J och det marina brasseriet Restaurant J drivs även de grannliggande fest- och mötesvillorna; J:s Tornvilla med bar och lounge i en avslappnad yacht club-miljö; samt J:s Fabrikörsvilla. J är medlem i Design Hotels och är Svanenmärkt.

PS. Undrar du över namnet J? J är en seglarterm som kommer från beteckningen på en mätregel som användes på 1930-talet då Sir Thomas Liptons brittiska gentlemannaflotta ställdes mot amerikansk fighting spirit i Americas Cup.
Än i dag anser seglingsexperter att J-båtarna är bland världens bäst konstruerade!

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioåtta med siffror i fältet här

Konferens

På Hotel J kan du välja mellan möteslokalerna på J Meeting, i J:s Tornvilla eller i J:s Fabrikörsvilla.

J Meeting ligger i den nya delen av Hotel J, med en fantastisk utsikt över den vackra fjärden och egen uteplats. Det största rummet, New England har plats för upp till 160 personer i biosittning eller 50 personer i u-bord och kan delas upp i tre mindre rum vid behov med hjälp av ljudisolerade vikväggar. J Meeting har en egen lounge för upp till 200 personer, där våra gäster kan njuta av kaffe eller en stående mingelbuffé. Loungen fungerar även som reception för större grupper.

J:s Tornvilla erbjuder sju våningar konferens- och möteslokaler vid vattenbrynet i en villa från 1889, precis bredvid Hotel J. Här kan du dessutom få din egen brygga, trädgård och utsiktstorn till ditt möte eller event. I J:s Tornvilla har vi varsamt blandat det klassiska svenska sommarhusets originaldetaljer från slutet av 1800-talet, som vackra kakelugnar och punschveranda, med en inredning i avslappnad och bekväm stil som för tankarna till en modern skärgård.

J:s Fabrikörsvilla är en exklusiv mötesplats vid vattnet i Nacka Strand för inspirerande konferenser, endast 10 minuter från Stockholms city. Här möts dåtid, nutid och framtid i en mix av sekelskiftet och samtida design. Vi välkomnar upp till 50 mötesdeltagare eller så kan du hyra hela huset för mingel upp till 150 personer.

Hotel J är medlem i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta.

Utbud

Efter mötet, under mötet, på kvällen, på dagen... Aktiviteter med fokus på mat och dryck är alltid lika populära. Vi har samlat några av våra absoluta favoriter.

Matlagningsäventyr! En perfekt avslutning på ett givande möte! Tillsammans med våra kreativa köksmästare tillagar ni en utsökt middag i Fabrikörsvillans mysiga kök med utsikt över Stockholms hamninlopp. En rolig aktivitet som passar utmärkt för sällskap om 9 personer. Matlagningsäventyret tar ca 4 timmar och man tillagar och avnjuter en trerätters middag med matchande drycker. I priset 1895 kr per person (exkl moms) ingår även dryck - vin och champagne - under matlagningen samt förkläde och menyhäfte.

Dryckesprovningar. Dryck till maten eller i samband med måltid ligger oss varmt om hjärtat och aktiviteter med mat och dryck är något de allra flesta uppskattar. Vi erbjuder dryckesprovningar av vin, champagne, whisky, konjak, grappa och punsch. Vad vill ni lära er mer om? För upp till 50 personer.

Logi

Hotellets 158 rum är smakfullt inredda och exklusiva i sitt slag, med känsla för material och kvalitet i alla detaljer 44 hotellrum har havsutsikt, 147 rum har balkong eller uteplats och fyra rum är i etage.

Hotel J har kapacitet för 316 gäster och samtliga hotellrum är generöst tilltagna i storlek, 22-37 kvm. Den genomtänkta inredningen har tagits fram av en arbetsgrupp bestående av J:s ägare, arkitektbyrån Millimeter och möbelföretaget R.O.O.M.

Fest

J:s Tornvillas Matsal med bar och lounge är belägen i entréplan på J’s Tornvilla. Här har vi varsamt blandat det klassiska svenska sommarhusets originaldetaljer från slutet av 1800-talet som vackra kakelugnar och punschveranda med en inredning i avslappnad bekväm stil som för tankarna till den moderna skärgården. I matsalen kan du arrangera middagar för upp till 70 personer och mingel för 150 personer.
Festvåningen är belägen en trappa ner i J’s Tornvilla med utsikt över Stockholms hamninlopp. I festvåningen kan du arrangera middagar för upp till 90 personer och mingel för 100 personer.

I J:s Fabrikörsvillas matsal möts stuckatur och kakelugnar i en inspirerande kontrast till det moderna möblemanget. Upplev en privat känsla i vacker miljö. I matsalen arrangeras middagar för upp till 40 personer och mingel för upp till 100 personer.

På Restaurant J som vilar precis vid vattenbrynet och marinan har du en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. Här serverar vi mat som ger dig en modern skärgårdskänsla med tonvikt på fisk och skaldjur. En mer havsnära lunch eller middag kan du knappast få endast 10 minuter från centrala Stockholm

Kommunikation

Till Arlanda flygplats är det 5 mil och till Bromma flygplats är det 2 mil. Stockholm City nås med båt på 25 minuter, eller med bil eller buss på 15 minuter.
Buss Nacka Strand
Tåg Centralstationen: 15 min (10 km)
Buss Arlanda: 45 min (50 km)

Inspireras av Hotel J Nacka Strand

Antal rum och bäddar
 • 158 rum
 • 316 bäddar
 • 158 dubbelrum
 • Allergisanerat
 • Handikapanpassat
Konferenslokaler
 • 10 lokaler
 • 160 platser i största lokalen
 • 160 platser totalt i restaurang
Festvåningar
 • 2 festvåningslokaler
 • 96 platser i största lokalen
Avstånd
 • Stockholm: 10 km
 • Göteborg: 480 km
 • Jönköping: 330 km
Karaktär
 • Konferensanläggning
 • Hotell
Läge
 • Kust/Hav
Logi/Restaurang
 • Fullständiga rättigheter
Medlemskap/Märkning
 • Medlem i Visita
 • Safehotels Certificate Level
 • Svanenmärkt
 • CovidClean™ certifiering

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttionio med siffror i fältet här