Swing By Golfbaren

Surbrunnsgatan 46
Stockholm - Stockholm

Upplev minigolf på riktigt, i en atmosfär utöver det vanliga. På Swing by Golfbaren kan ni slappna av och samla gänget efter en intensiv konferensdag. Kliv in i vår tolkning av speakeasy – tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid – och njut av god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf i en sofistikerat lekfull miljö.

Vår kunniga personal hjälper till att skapa de allra bästa förutsättningarna för en härlig kväll av gemenskap och teambuilding. Ni hittar en utmanande minigolfbana, fyra barer, matsal, små undangömda krypin och möjlighet till konferensutrustning. En trappa ner ligger vardagsrummet där ni kan vara för er själva en stund.

På entréplan gömmer sig Mary Pickford’s kontor – en privat bar namngiven efter 1920- och 30-talets legendariska Hollywoodstjärna. Där kan ni avnjuta klassiska cocktails som uppvärmning inför golfen eller som en trevlig avrundning på besöket.

Konferens

Swing by Golfbaren är ingen klassisk konferensanläggning. Men just därför så mycket roligare och mer kreativ. Vi har utrymmen och teknik för alltifrån det lilla till det stora mötet. Slå dig ner i biostol i en speakeasy-bar för styrelsemöte eller lyssna på en föreläsning i en chesterfield-soffa i vår ägares privata vardagsrum. Varianterna är många, sväng förbi och låt oss visa upp våra möjligheter!

Utbud

Minigolf på riktigt, så enkelt är det. Swings grundare har vunnit 2 VM-guld i minigolf och har skapat en utmanande men lekfull bana som passar alla. Detta i en härlig 30-tals inspirerad miljö som skapar en magisk stämning för både små & stora grupper. Ett minigolf-arrangemang hos oss inkluderar en spelvärd som ser till att belöna de bästa med medaljer och där fokus ligger på laget och teambuilding.

Logi

Swing by Golfbaren ligger centralt i Vasastan och har nära till allt. För boende rekommenderar vi vår granne på gatan Hotel Hansson.

Fest

Swing by Golfbaren är egentligen en enda stor festvåning för upp till 150 personer om man vill. Men våra chambre separées Mary’s Office & the Livingroom erbjuder även härliga möjligheter till privata fester för sällskap på ca 10-60 personer.

Kommunikation

Centralt i Vasastan, nära Odenplan med Tunnelbana & Pendeltåg och även många bussar runt hörnet på Odengatan/Sveavägen.

Buss: Stadsbiblioteket 2 min
Tåg: Odenplan 7 min

Övrigt

Minigolf är det nya svarta – på 3 år har Swing haft över 100000 besökare och i princip alla lovordar vår goda mat, dryck, minigolf och framförallt personliga och hjärtliga service, prova du också!

Antal rum och bäddar

  • Handikappanpassat

Konferenslokaler

  • 3 lokaler
  • 3 grupprum
  • 72 platser i största lokalen
  • 90 platser totalt i restaurang

Festvåning

  • 3 festvåningslokaler
  • 150 platser i största lokalen

Utbud

  • Bar
  • Minigolf
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.